Безпека на дорозі - безпека життя

2015-11-09

/Files/images/PB190478.JPG

У нашому навчальному закладі з 09.11.20125р. по 15.11.2015 р. було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. Всі заплановані заходи були спрямовані на вироблення готовності вихованців до дій у нестандартних ситуаціях, які можуть нанести загрозу їхньому життю та здоров’ю, запобіганню випадкам травмування під час переходу по вулиці, дорожньо-транспортних пригод.

У навчальному закладі був оформлений інформаційний куточок з безпеки дорожнього руху, де батьки мали змогу ознайомитися з матеріалами, щодо правил безпечної поведінки їх та їхніх дітей.

Вчитель 1 класу Шекера О.П. протягом тижня проводила бесіди на тему:"Обов'язки пішохода" ; "Основні правила поведінки учнів на вулиці, дорозі" , а також практичні заняття "Знай і виконуй правила дорожнього руху".

Вихователі дитячого садка Норець С.І та Захожа О.В.проводили сюжетно-ролеві ігри: «Жовте, червоне, зелене світло»,«Дорожній патруль»; моделювання ситуацій на тему: «Я йду до дитячого садка», дидактичні ігри: «Допоможи собі сам», «Перехрестя».

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi